OVER EQUITARE

Comfortabele items voor paard en ruiter, van hoge kwaliteit en ook nog eens stijlvol. Dat is waar Equitare voor staat.

Het jonge en stijlvolle ruitersportmerk Equitare is opgericht in 2020. Wij streven elke keer naar een collectie van ruitergoed van hoge kwaliteit, wat lang meegaat en waar zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van duurzame processen. Daarom zijn onze collecties klein en reageren we snel en sterk op vraag van de klant.

Bij ons vind je geen 'dumpprijzen' en door slim in te kopen, te fabriceren en te verzenden, proberen we defast consumption industryiets minder fast te maken.

Oprichtster Michelle Versluis:
"We zijn duidelijk bewust van de snel groeiende opkomst van nieuwe ruitersportmerken. Daarin zien we ook dat bepaalde merken doorslaan en gericht zijn op zoveel mogelijk verkoop voor ontzettend lage prijzen. Prijzen waar niemand van kan leven en waar ze zichzelf en wellicht ook andere merken mee kapot maken. Wij doen hier niet aan mee!

Bij ons vind je producten die zorgvuldig zijn uitgezocht en ingekocht in kleine aantallen. Dat betekent dat als je iets bij ons koopt, je een uniek product hebt en van hoge kwaliteit. Ook focussen we op items die stijlvol en tijdloos zijn, zodat deze nooit uit de mode raken. Zo kun jij jaren plezier van jouw Equitare item hebben!"

DIRECT KORTING?

Schrijf je in voor de Equimailing en ontvang 15% korting!