We vallen direct met de deur in huis: we doen dit jaar niet mee met Black Friday en de bijbehorende deals. We hebben ervoor gekozen om ons aan te sluiten bij Green Friday! Een initiatief van de non-profit organisatie Trees for All.

Waarom geen Black Friday?

Als bedrijf met een klein assortiment en kleine oplages proberen wij al de prijs zo laag mogelijk te houden, zodat iedereen bij ons kan shoppen. Black Friday staat vaak in het teken van kortingen van minstens 30%, iets wat wij sowieso niet (kunnen) gaan geven. Met dit soort kortingen maken we onszelf kapot. En dat is iets wat we natuurlijk niet willen!

Daarnaast proberen we niet teveel met de fast fashion industrie mee te gaan door juist kleine oplages in te kopen en zoveel mogelijk te letten op duurzame processen binnen het bedrijf. Op deze manier proberen we zo duurzaam mogelijk te zijn, voor zover dat in onze macht ligt.

Waarom wel Green Friday?

En daarom sluiten we ons aan bij Green Friday! Een initiatief om bewust te worden van de impact op het milieu die we met z’n allen hebben en een dag om iets terug te doen voor de aarde. In de week van 21 t/m 25 november doneren wij minstens 10% van de gemaakte omzet aan Trees for All. Met deze donatie kunnen zij weer extra bomen planten in Nederland en buitenland!

Help jij mee om de donatie zo hoog mogelijk te maken?

X